Despre noi

CARF Inter Consulting SRL infiintata in 2013, este o societate de consultanta ce doreste a dezvolta un business, o relatie cu clientii, avand ca mijloc de comunicare strict internetul.

Scopul nostru este de a oferi o serie de informatii, rapoarte, analize, studii interactive despre anumite aspecte mai putin abordate in mediile economico-financiare, dar care se dovedesc utile, mai ales in conjuncture actuala, unul dintre acestea fiind legatura dintre business si risc.

Principiul de interactivitate a acestor rapoarte este cel ce a stat la baza dezvoltarii acestei societati, precum si faptul ca elementele statistice de analiza sunt transmise clientului prin interpretatea lor de catre aplicatii (de catre calculator).

Prin natura informatiilor oferite si a modului de ofertare ne propunem a furniza clientilor nostri elementele necesare orientarii propriului business. Rapoartele ce prezinta o continuitate temporala permit celor interesati sa dezvolte analizele noastre conform propriilor cerinte, interpretarile asociate datelor de catre aplicatiile CARF Inter  Consulting fiind de natura a orienta clientul spre noi dezvoltari.

Noi putem oferi consultanta necesara dezvoltatii acestor rapoarte in masura in care cei interesati doresc acest lucru.

Serviciile noastre se adreseaza firmelor mici si mijlocii, precum si celor mari, atat din tara cat si din strainatate, indiferent de domeniul de activitate,dar si entitatilor financiare sau orice institutie pentru care aspectele economico-financiare si cele de risc prezinta interes.

Obiectivul nostru este de a asigura servicii profesionale de calitate punandu-le la dispozitie partenerilor nostrii cunostintele si experienta noastra, acumulate in peste 28 de ani de activitate in domenii de analiza, prognoze si risc atat la nivel de companii (6 ani- analize economice), nivel guvernamental (7 ani-analize si previziuni economico-financiare), sau bancar (15 ani- domeniul riscurilor).

Prin modul interactiv abordat ne consideram clientii parteneri de analiza si dorim ca munca noastra sa le fie de un real folos in luarea deciziilor si nu simple studii, rapoatre sau informari a caror fructificare reala in viata de zi cu zi sa fie doar marginala. 

Apelati la CARF Inter Consulting si la produsele sale pentru a va convinge ca studii cu un nivel de abordare analitica ridicat, avand baze de date mari pot fi fructificate cu usurinta la preturi extrem de mici comparativ cu cele ale unor firme de consultanta de renume.

Totodata veti constata ca multe din informatiile oferite au un caracter unicat, iar interpretarea si analiza sunt practic pluridisciplinare.

 

Ne bucuram ca ati accesat site-ul nostru si speram intr-o colaborare fructuoasa de lunga durata.

  

CARF Inter Consulting