Politica de confidențialitate CARF Inter Consulting SRL

 

Despre Politica de confidenţialitate:

 

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care CARF Inter Consulting (denumită în continuare: ”CARF”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. CARF se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie pentru a intelege de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, CARF Inter Consulting. este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau legat de această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

 

 

Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal indirect de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau ne soliciti anumite informatii sau servicii utilizand adresa noastra de mail.

Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea 
Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând site-ul web carf-statistics.ro, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre.
Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK.  Nu iti vom trimite detalii despre produsele, sau serviciile, ofertele şi promoţiile noastre decat daca ne soliciti in mod expres acest lucru.
Pentru informaţii suplimentare, vizitează secțiunile Termeni si conditii de pe site.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de CARF Inter Consulting SRL şi/sau partenerii noştri de încredere despre care cunosti toate elementele necesare avand in vedere extinderea lor la scara internationala ca furnizori de sisteme de plati.

 

Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm direct de la clienţii CARF sunt următoarele: nume, prenume, adresa de mail, celelalte informatii fiind cele general utilizate de catre entitatile ce furnizeaza sistemele de plata la scara internationala (adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pentru a face plata achizitiilor de pe site-ul nostru), sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii CARF (vezi mai jos).


Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la CARF următoarele:

• să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

Poţi întreba CARF ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date direct de la tine.

• să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem

Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem

• să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit

Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate.

• să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal

Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale

a CARF faţă de tine, CARF ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală.

De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca respecta anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi indeplinită.

• să restricționezi accesul CARF și/sau al terților la datele in momentul in care nu mai esti clientul nostru

Dacă ai incetat relatia de afaceri cu CARF poti solicita in limita prevederilor legale stergerea datelor personale de catre noisau ptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.

• să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale

Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care IKEA îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

 

 



Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale CARF Inter Consulting SRL din secțiunea de pe site.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice in aceeasi masura ca si bazele de date si aplicatiile proprii CARF Inter Consulting SRL.
Datele prelucrate sunt stocate în sistemele IT ale CARF si ale companiilor partenere care la randul lor dispun de servicii separate de protejare a datelor si informatiilor precum si de politici de utilizare si protejare a datelor cu caracter personal in conformitate cu reglementarile in vigoare.

CARF distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru CARF, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

CARF este un furnizor de servicii IT in domeniul economic utilizand in exclusivitate acest site pentru a oferi clientilor/ partenerilor nostri informatii specializate, prelucrate.  Nu este in intentia noastra de a furniza sub nicio forma date cu caracter personal ale clientilor nostrii catre alte entitati, altul  decat in scopul facturarii serviciilor pe care le oferim.

In acest context precizam/ reamintim ca datele tale de plata pentru serviciile oferite de noi pot exista pe serverele companiilor noastre partenere care faciliteaza sistemul de plati, sau  care întreţin sistemele IT ale CARF. Acestea la randul lor dispun de sisteme adecvate de protectie a datelor in conformitate cu reglementarile in vigoare.  In concluzie vei fi in permanenta avizat de catre ei despre siguranta si confidentialitate atunci cand vei introduce datele tale personale.

CARF nu va folosi în scopuri de marketing, publicitate, datele tale personale.

Cât timp îţi păstrează CARF datele cu caracter personal

CARF nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. In esenta datele tale personale nu vor fi pastrate de catre CARF mai mult de 12 luni daca interactiunea ta cu site-ul nostru nu va exista in acest inteval de timp.

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care CARF le are faţă de tine, şi pentru îmbunătăţirea experienţei noastre in relatia cu tine in ceea ce priveste achizitiile de pe site-ul nostru şi motive de securitate.

Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie pentru  servicii online, sistemul va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.

Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la CARF sunt livrate corect colaborăm cu parteneri externi de încredere care prin intermediul platformei obtin și lunele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii si efectuarea platilor.

Serviciul de Relații Clienți

În cazul în care ne contactezi telefonic (de ex. cerere pentru informatii suplimentare etc.) nu vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a informatia /problema cu care te adresezi CARF. Conversația ta cu CARF va fi înregistrată.

In cazul in care ne contactezi pe mail raspunsul la solicitarea ta va fi tot pe mail, caz in care desigur vom cunoaste adresa ta de mail, adresa pe care nu o vom utiliza in alt scop decat in a iti furniza raspunsul asteptat. O redirectionare a acestuia se va face numai l asolicitarea ta expresa.


Site-ul web

CARF Inte Consulting nu colecteaza direct Informaţii despre tine atunci când vizitezi site-ul web al CARF Inter Consulting SRL. Acest site este destinat accesarii directe de catre terti pe baza unor servicii modul predeterminate. CARF nu intentioneaza sa afle date/ informatii despre cei care au accesat site-ul pentru a ii introduce in diverse programe legate de o anumita politica de marketing.

 

Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, CARF nu utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de "cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere mici care sunt trimise pe calculatorul tău pentru a putea accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Fișierele cookie de pe un  site arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ajută la îmbunătățirea utilizarii acestuia..