Previziuni aferente domeniilor economic si financiar

Aspectele previsionale au captat o atentie crescanda, mai ales in conditiile unui mediu economic si financiar instabil, in care marea masa a participantilor la viata economica nu isi poate imagina cu o predictibilitate cat de cat corecta modul in care factorii de mediu ii vor putea afecta in viitor.

 

In acest context, pe baza unor modele si analize a datelor referitoare factorii de actiune specifici unor anumite procese, CARF Inter Consulting isi propune se genereze "trase previzionale", care sa permita o anticipare cat mai corecta de catre clientii nostri a ceea ce urmeaza.

 

Aceste previziuni se vor referi la anumiti parametri asupra carora ne vom putea genera baze de date si informatii ce pot fi "tratate" prin modele a caror rezultanta sa exprime o anumita corectitudine si uniformitate in abordare, respectiv o continuitate in timp a informatiilor.

 

Desigur aceste modele previzionale se doresc a crea o orientare si nu reprezinta nicidecum o concluzie ferma asupra evolutiilor viitoare a fenomenelor analizate.

Astfel, acolo unde este posibil vor fi formulate probabilitati de aparitie, de devoltare a fenomenelor in cauza.