Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui website sunt prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare,si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia.

CARF Inter Consulting SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.carf-statistics.ro si al materialelor postate isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website si al respectivelor materiale, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.carf-statistics.ro si materialele postate pentru care CARF Inter Consulting SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.carf-statistics.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

CARF Inter Consulting SRL este proprietarul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toti algoritmii de prelucrare a datelor statistice, a sistemelor , materialele, incluzand rapoarte, analize date si informatii prelucrate, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, s.a.m.d sunt proprietatea CARF Inter Consulting SRL. Orice incalcare a drepturilor de proprietate asa cum este descrisa in prezenta si cum este inteles in conditiile legii este pedepsita in conformitate cu reglementarile oficiale

Licente de utilizare

CARF Inter Consulting SRL poate acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita/ utiliza informatiile din Site, in termenii prevazuti fara posibilitatea ca beneficiarii licentei sa il poata modifica in lipsa unui acord din partea CARF Inter Consulting SRL . Aceasta licenta nu include:

- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site de catre alte companii decat cele care au facut dovada platii catre CARF Inter Consulting;
- download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor in alte scopuri decat cele stabilite de comun acord si care stau la baza existentei acestui site.

Licenta acordata nu va permite utilizarea marcii CARF-statistics fara acordul prealabil scris al CARF Inter Consulting SRL.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in alte scopuri comerciale decat cele stabilite de CARF Inter Consulting in relatia cu clientii sai, fara acceptul scris prealabil al CARF Inter Consulting SRL

Conditii de utilizare.

Site-ul este furnizat pe o baza "as it is" si CARF Inter Consulting nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, precizand faptul ca sub nicio forma CARF Inter Consulting nu este si nu va infecta de o maniera intentionata utilizatorii. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, CARF Inter Consulting SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. CARF Inter Consulting SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site ca urmare a preluarii in calcule a unor date statistice oficiale care prezinta astfel de erori sau omisiuni, respectiv corectii ulterioare. In acest context CARF Inter Consulting SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor catre alti utilizatori neplatitori catre CARF Inter Consulting SRL, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale CARF Inter Consulting sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CARF Inter Consulting SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul CARF Inter Consulting SRL.